logo liakada

Eenvoudig Bewust Jezelf Zijn?

Stabiliteit Balans Groei Ontwikkeling intuïtie

 

3-Daagse opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling

In Maastricht  op zondag 07, 14 en 28 november 2021
van 10.00 - 16.30 uur

In deze opleiding maak je kennis met de basis van spiritualiteit. Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.

Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. Je zult je eigen Gids mogen ontmoeten.

Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit.
De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Het is een mooie vooropleiding voor de opleidingen Mediumschap van de Spirituele & Intuïtieve Academie
De investering in jezelf € 375,00.

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/ 
 


Opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis®

In Maastricht 

Dagopleiding:
zondag  03, 10, 24 en 31 oktober 2021 
van 10.00 - 16.30 uur 


In het eerste deel van de opleiding zal jou alle ins en outs van het Basis Mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis Trance Healing gegeven worden. 
Bij Mediumschap leer je contact te maken met andere energieen. 
Het is geen gave, iedereen kan het leren.

Mediumschap & Trance Healing I is een basis opleiding, waarbij je leert werken met de helende energieen en leert communiceren met je gidsen.
Er wordt je geleerd hoe je een goed en betrouwbaar consult kunt geven.

Healen is niet alleen je handen op iemand leggen. Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand bij zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

Deze opleiding duurt vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis.

Bijdrage: € 525,00 incl. boek MediumJaco.

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/ 

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.
Opleiding Mediumschap & Trance Healing, deel 2, Verdieping & Transformatie®

in Maastricht 

Dagopleiding:
zondag
 16, 23 en 30 januari 2022 en 06 februari 2022
van 10.00 - 16.30 uur


In het kort beroepsonderwijs Opleiding Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie leer je de verdieping van het mediumschap en trance healing. Dat bestaat uit het  doorgeven van blokkades en het aangeven van transformaties vanuit de geestelijke wereld m.b.v. diepgaande medium consulten en mediamieke regressie consulten.

In deel II van de opleiding gaan we nog dieper in de afstemming om de energie en de informatie van je ‘healing’ gidsen door te geven.
Je leert het Sensomotorische Healing Mediumschap en het helen van postnatale stoornissen zowel fysiek als geestelijk.
Deze energetische blokkades zul je weer in balans leren brengen bij je cliënt d.m.v. Mediamieke Therapeutische Regressie. Inzichten in gezin- en familie relaties middels Mediamieke Familie Opstellingen. Tevens leer je omgaan met auralifters en entiteiten.

Mediumschap, Trance Healing, energetische operaties en het Sensomotorisch Healing Mediumschap zullen een standaard zijn in jouw healing werk als Medium &Trance Healing Therapeut®. Jouw Gidsen zullen je steeds verder en dieper brengen in de wereld van Mediumschap &Trance Healing.
Hoe meer je  medium- & healing consulten zullen verdiepen en versterken, hoe  meer je inzichten en mogelijkheden groeien.
Ervaring en vertrouwen zullen jouw unieke mogelijkheden naar voren brengen, waar jouw leraar van de Spirituele Academie je als ervaren docent volledig in begeleidt.

Deze opleiding duurt ook vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing II verdieping & transformatie.

Bijdrage: € 525,--

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.
 


Opleiding Mediumschap & Trance Healing III Therapeut®

Dagopleiding
Zondag 11, 18 en 25 september 2022 en 02 oktober 2022
van 10.00 - 16.30 uur

In  Maastricht 

In het derde deel van de opleiding Mediumschap & Trance Healing staat het therapeutisch consult centraal. Deze vorm van therapeutisch mediumschap is een nieuwe heldere manier om eenduidig bij de oorzaak van pijn en andere blokkades te komen die persoonlijke groei kunnen belemmeren.

In het contact met spirit wordt gekeken naar de oorsprong van  mentale overtuigingen en blokkades in dit leven maar ook in vorige levens. Door het contact met spirit op de juiste manier te verdiepen kunnen blokkades en donkere energieën op zielsniveau worden opgehelderd om uiteindelijk getransformeerd te worden. Door de inzichten die spirit hierin geeft kunnen oude blokkades worden losgelaten zodat er een nieuwe energieruimte ontstaat. Onderdrukte emoties en het aangeven van het levenspad vanuit de ziel  geven ruimte in de stroming van lichaam en geest.

In het nieuwe mediumschap komen verschillende methodieken samen in een unieke vorm van therapeutisch mediumschap. Analyse en oplossingen komen op eenvoudige wijzen bij elkaar om de cliënt direct praktische handvatten aan te kunnen reiken.

De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is speciaal ontwikkeld om mensen in een relatief korte tijd inzichten te kunnen geven die hun verder kunnen helpen in het persoonlijk groeiproces.

Deze derde module wordt afgerond met een onafhankelijk examen via de SNU, de Spirituele Nationale Unie. Bij het succesvol behalen van het examen ontvang je van de Spirituele en Intuïtieve Academie en van de beroepsvereniging SNU het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut®.

Na het volgen van Mediumschap & Trance Healing Therapeut III kun je:

  • oude blokkades en overtuigingen analyseren vanuit de ziel
  • werken met het innerlijk kind maar ook met deel- en schaduw zelven
  • werken met mediamieke therapeutische regressie en hypnotherapie
  • werken met mediamieke familieopstellingen
  • werken met mediamieke NLP – neuro linguïstisch programmeren
  • werken met donkere energieën, entiteiten en auralifters
  • een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven


Duur van de opleiding 4 dagen of 8 avonden € 595,–

Je kunt je inschrijven bij de Spirituele Academie http://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven