logo liakada

Eenvoudig Bewust Jezelf Zijn?

Stabiliteit Balans Groei Ontwikkeling intuïtieLUISTERKIND

Oefenpersonen gezocht voor een Luisterkind-afstemming.
Vanwege de opleiding Luisterkind die ik volg zoek ik nog mensen die voor zichzelf of voor een kind een Luisterkind-afstemming wil laten doen.

Wat is een Luisterkind-afstemming?
Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkind-werker.
Simpel gezegd is het een gesprek van hart tot hart of van ziel tot ziel. De Luisterkind-werker legt verbinding met de energie van de ander en gaat in gesprek. Er is ruimte om alles te bespreken. Livecontact in een spreekkamer is niet nodig alles gaat via de energie.

Waarom via afstemming werken?
Op afstand afstemmen geeft een goed gevoel. Diegene hoeft niet ‘met de billen bloot te gaan’ en het effect is diepgaander. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. Er is alle tijd voor het gesprek. Vaak zijn er direct veranderingen mogelijk. De aanvrager krijgt daarna handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Ze hoeven de antwoorden niet met het hoofd te bedenken. Ik haal ze vanuit een diepere laag bij de ander naar boven.

De aanvraag voor een Luisterkind-afstemming.
Hoe?
Een afstemming verstuur ik per e-mail. Wanneer je wil dat ik een afstemming voor je maak, kun je je aanmelden via de knop in het menu "contact". Je ontvangt dan van mij informatie over het toesturen van de foto en de vragen.

Mocht je interesse gewekt zijn of heb je nog vragen, laat me dat weten.

Ik beantwoord graag alle vragen!

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met mij, 06-14816318